Fa aproximadament uns 20 anys enrere, Joan Ramos va instal·lar les prestatgeries a Fede, en la seva nova trajectòria dedicada a la venda al detall de fruites, verdures, pernils i productes d’alimentació. Es va realitzar amb prestatgeria metàl·lica i prestatges de fusta. Fede, va tornar a contactar amb COMERCIAL RAMOS, i va decidir entre diversos pressupostos tornar a comptar amb nosaltres.
Aquest projecte està dissenyat per COMERCIAL RAMOS i adaptat totalment a les necessitats del client, ja que, a causa de la seva experiència, ja posseeixen uns costums i hàbits, que fan que puguem estructurar gairebé a la perfecció les diferents zones de la botiga. Cal dir que el primer disseny que es va proposar des de COMERCIAL RAMOS, era bastant pretensiós, i a poc a poc amb les aportacions de Fede i Lydia, el van portar al seu terreny i ha quedat una botiga molt elegant i senzilla.
S’han personalitzat tots els mobles per a poder tenir els productes exposats de la millor manera possible:
VINS I CONSERVES: Mobles de melamina disseny de fusta color clar, en les fustes en horitzontal, i melamina disseny color fosc en les fustes en vertical. Prestatges de 30 mm de gruix i terminal frontis fins al sostre, que està a 3,10 metres. El mural de fred, l’hem acabat amb frontis fins al sostre per a integrar-lo en el disseny.
PERNILS: Paret emplafonada amb melamina disseny de fusta color fosc, sòcol de melamina i l’estructura per a penjar els pernils, que està feta a mesura amb acer inoxidable acabat setinat. Són famosos per la seva qualitat, la gran varietat de pernils que ofereix FEDE PALAU.
VINS I LLEGUMS SECS A GRANEL: La zona dels vins a granel juntament amb els llegums a granel, s’ha dissenyat amb el mateix tipus de moble, combinant la melamina disseny de fusta color clar i fosc, frontis fins al sostre i prestatges de 30 mil·límetres de gruix. En el moble dels vins s’han instal·lat les aixetes, i s’ha posat una safata feta a mesura per al possible degoteig dels líquids. La paret lateral esquerra s’ha emplafonat idèntica a la paret contigua dels pernils, però amb el disseny de melamina color clar, i en la part dreta seguint amb el disseny de l’emplafonat, s’ha integrat la porta amb frontisses de vaivé.
VERDURES: Realitzada amb prestatgeria metàl·lica, amb fons de fusta fins al sostre, i tres nivells de prestatges inclinats. Aquests prestatges s’han dissenyat exclusivament amb les premisses que ens han demanat. Cartel·les especials per a frontal de fusta, en acer inoxidable setinat, safata suport especial d’acer inoxidable i separadors de producte de fusta amb base d’acer inoxidable. Cada prestatge té una tira de led en la part inferior.
FRUITES: La barca s’ha basat en la que ja tenien anteriorment, però amb algun canvi sense importància, però integrant el disseny amb l’actual. Les fruites i verdures que ofereix Fede, són de gran qualitat i les exposa de tal forma que fan venir ganes de tenir-les totes en la nevera de casa.
ULTRAMARINS I PA: El disseny dels mobles segueix la mateixa línia, en el racó s’ha integrat un armari on s’alberguen els quadres elèctrics.
MOSTRADORS: Els mostradors són dos, el de caixa i el mostrador tallador de pernils. Tots dos amb il·luminació frontal led, disseny de logotips lacats i sobre de “Silestone” gris mig. El mostrador caixa, està adaptat per al TPV amb passacables i calaix. El mostrador tallador de pernils es divideix en dues parts: Una per a tallar els pernils, amb vidres de protecció i calaix per als ganivets, i en l’altra zona, s’ha fabricat a mesura un recipient d’acer inoxidable amb cubetes per als assaonats.

ALTRES: S’han fet altres treballs com:

  • S’han instal·lat dues reixes de ventilació, una per al mural de fred i l’altra per a registrar el Split de l’aire condicionat i poder netejar els filtres.
  • Acabar la part inferior de la porta vaivé amb xapa d’acer inoxidable per als cops dels carros que donen accés al magatzem.
  • Cistelles d’autoservei de 50 litres amb rodes.

Descobreix com et podem ajudar