RENOVAR-SE O MORIR

Quants cops hem sentit aquesta frase? I certament és així.

Com a éssers humans tenim la necessitat de canvi, de trencar amb la rutina i la monotonia; tant en la nostra vida personal com en la professional. I aquí parlarem del tema professional que és realment el que ens interessa (el “cotilleo” el deixarem estar, o no, ja veurem…).

Quan fa anys que un negoci funciona i va be, gaire be ningú es para a pensar en fer un canvi “estètic” ja que ara no toca fer aquesta despesa. I es que, passen els dies i mai es el moment. I crec que és un pensament erroni dir-li despesa quan el que li hauriem de és inversió. Invertim en el nostre negoci perquè un canvi estètic atreu nous clients i els hi trasllada el fet  que no estem estancats.

Avui faré referència a les botigues d’alimentació, però es pot aplicar a qualsevol comerç, oficina, magatzem…

Fer un canvi de prestatgeries en una botiga d’alimentació potser és el que més costa, perquè al final el tipus de prestatgeria no deixa de ser  el mateix,  son el que anomenem prestatgeries de “línia blanca”, encara que de fa uns anys cap aquí s’està apostant per posar-les en altres colors.

Després d’uns quants anys ja és hora de canviar les prestatgeries!! Rentem-li la cara al nostre establiment. Una mà de pintura, prestatgeries noves, i un toc especial o característic al moble del pa, o a la zona del mostrador, o el moble dels licors, o la góndola central de la fruita i la verdura…

Si com hem dit abans les prestatgeries són les que són, fem algun moble o alguna zona de la botiga que destaqui i sigui més atractiva.

També hem de tenir en compte l’organització i l’ordre. Una botiga ha d’estar amb els passadissos nets, sense caixes i garrafes d’aigua al terra. Els prestatges han d’estar plens, sense espais buits; però tampoc han d’estar amuntegats i posar els productes un damunt de l’altre. Hem de trobar l’equilibri per a que sigui agradable a la vista.

Un altre punt important a tenir molt en compte son els expositors que regalen les marques amb el seu producte. El gran avantatge és que és un regal, té la imatge i els colors corporatius de la marca i el producte queda exposat. Però, que passa quan tenim més expositors del compte? Doncs que la sensació que dóna al client és de caos i desordre.

Així que tinguem cura dels expositors que posem a la botiga, i mirem de col·locar-los amb una mica de gracia, que no sembli que el llencem al aire i allí on caigui…

Per acabar  vull compartir les sensacions dels nostres clients, (que ens fa sentir molt contents i feliços, i gaudim de la satisfacció de la feina ben feta), i és que les seves vendes han augmentat després de la reforma, i alguns que pensaven que hi havia massa prestatgeries, que no les podrien omplir totes, els hi acaba faltant espai… Això si, sempre des de la perspectiva de fer les coses tocant de peus a terra i sense voler estirar més el braç que la màniga.

Voldria donar unes gràcies infinites als nostres clients, i dir-vos que: Renovar-se o morir!!

Descubreix com podem ajudar-te